Nederlands en expat coaching inéén

Twee in één

In een ander land is een nieuwe taal niet het enige wat je moet leren. Je wordt geconfronteerd met nieuwe buren, collega’s, vrienden, sociale activiteiten en culturele verrassingen. Deze overgang die je maakt wordt een frame switch genoemd (ja daar is een naam voor).

 

Zo’n switch kan je een impuls geven om je leven anders in te richten, nieuwe dingen te proberen, los te laten waar je inzat. Maar het heeft ook een aanlooptijd nodig. En soms kan je daar even wat langer in vast zitten dan comfortabel is. En dan moet je in je drukke schema ook nog taallessen volgen…

 

Dan kies je voor taalles en coaching ineen. Dat is efficiënter en versterkt elkaar. Je leert niet alleen de taal spreken, ik begeleid je persoonlijk op jouw reis om je thuis te voelen. Daarvoor gebruik ik common sense, respectvolle eerlijkheid, een luisterend oor én een eigen combinatie van coachingtechnieken. Deze stem ik helemaal af op jouw behoeften en specifieke situatie.

 

Mijn doel? Jou het gevoel geven dat je verbonden bent en je helpen het beste te halen uit je nieuwe leven. En tegelijkertijd jou de taal leren. Niet alleen omdat jij (of je werkgever) vindt dat dat hoort, maar omdat je het intrinsiek wil. En omdat het bijdraagt aan een betere match en een succesvollere tijd in Nederland.

Pakket: Nederlands & Coaching*

Є 137,50 Per sessie (1,5 uur)

Intake Gratis

Duur Op maat, minimaal 8 sessies van 1,5 uur

Doel Behalen inburgeringsexamen of niveau

verhogen


Neem contact op voor een vrijblijvend persoonlijk advies.

*Alle lessen of coachingsessies kunnen zowel online als op locatie.

Zit je al boordevol motivatie, voel je je hier helemaal thuis en wil je alleen taalles? Ga dan naar Gewoon goede taalles op maat. Geen interesse in taalles, maar wel behoefte aan ondersteuning van je switch? Volg dan een Expat coaching traject.