Gewoon goed Nederlands op maat

Taal op maat

Vanuit mijn achtergrond in het buitenland geef ik al meer dan 10 jaar les aan expats bij verschillende grote internationale bedrijven zoals IKEA, Shell en BNP Paribas. Ik weet dus precies wat je als expat nodig hebt om succesvol de taal te leren. En hoe belangrijk het is voor je carrière om de taal goed te spreken. Maar wat ga je bij mij leren?

 

Bij mijn lessen volgen we nooit een standaardprogramma. Ik kijk naar jouw behoeften en achtergrond en hou je voortgang scherp in de gaten. Daardoor kan ik mijn taallessen volledig op maat aanbieden, waardoor jij geen onnodige dingen leert en zo snel mogelijk je doel behaalt. Je leert de grammatica, maar vooral ook hoe je de taal in alledaagse (werk)situaties gebruikt.

 

Mocht je juist meer behoefte hebben aan structuur, dan is dat ook mogelijk en kiezen we een methode die bij jou past. Mijn doel is jou helpen om jouw doel zo snel en prettig mogelijk te bereiken.

Pakket: Nederlands & Coaching*

Є 75 Per uur

Intake Gratis

Duur Op maat, minimaal 1 reeks van 15 lessen

(1,5 uur per les)

Doel Beginnerscursus, naar A2, B1, B2 of C1

(universitair instapniveau)


*Alle lessen of coachingsessies kunnen zowel online als op locatie.

Neem contact op voor een vrijblijvend persoonlijk advies.