Vertalingen

We vertalen uw teksten van en naar het Nederlands, Engels en Noors. Accuratesse en kennis van doeltaal en -cultuur staan daarbij voorop. Bij ons vindt u geen letterlijke vertalingen. U ontvangt van ons een tekst die uw doelgroep aanspreekt. Daarnaast controleren we uw tekst grondig op spelling, grammatica en stijl voordat u hem in gebruik neemt. Zo weet u zeker dat uw communicatie ook in het buitenland een verzorgde indruk maakt.

Zakelijke en commerciële vertalingen
Websiteteksten, bedrijfscommunicatie, HR-rapporten – Alex Language vertaalt altijd met respect voor uw bedrijfsstijl, persoonlijke voorkeuren en gewenste uitstraling in het buitenland. Ook kunt u bij ons terecht voor de vertaling van uw algemene voorwaarden, oprichtingsaktes en andere juridische bedrijfsstukken. Zo staat u een stuk sterker als u zich op zakelijk vlak in het buitenland begeeft.

Medische vertalingen
Alex Language heeft ruime ervaring met het vertalen van medische teksten, waaronder bijsluiters, medische rapporten, patiëntendossiers, lesmateriaal en medische literatuur.

Tarieven en levertijden
Om een offerte te kunnen maken, ontvangen we graag per e-mail uw tekst. Het uiteindelijke bedrag van de offerte hangt namelijk af van het aantal woorden, het onderwerp, de moeilijkheidsgraad, de doeltaal en gewenste levertijd. Elke offerte is dus anders. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat. Uiteraard worden al uw teksten volkomen vertrouwelijk behandeld.

U kunt uw teksten sturen naar info@alexlanguage.nl voor een vrijblijvende offerte.

Comments are closed.