Noorse les

Bij Alex Language Services kunt u op diverse niveaus cursussen Noors volgen. Zo bieden wij intensieve cursussen die u optimaal voorbereiden op een permanent verblijf in Noorwegen. Maar ook om de taal van uw favoriete vakantieland te leren kunt u bij ons terecht. Hieronder leest u daarover meer.

Intensieve cursus
Wanneer u gaat werken in Noorwegen of gaat emigreren, is kennis van het Noors een eerste vereiste. Bij ons leert u de hedendaagse Noorse taal spreken, luisteren, lezen en schrijven. Het lesprogramma wordt bepaald aan de hand van uw instapniveNoorse lessen in Rotterdam, Vlaardingen, Maassluis, Schiedamau en taalvaardigheid, die bij de intake worden vastgelegd. Bij de lessen maken we gebruik van diverse lesmethodes, maar ook van Noors televisiemateriaal, nieuws, populaire muziek en literatuur. U leert bij ons Bokmål, de taal die door meer dan 80 procent van de Noren gesproken wordt. Ook kunnen wij u helpen met het dialect dat wordt gesproken in de regio waar u naartoe gaat.

Leslocatie
We ontvangen u graag bij ons op kantoor, waar u persoonlijk of in groepen van maximaal 4 personen Noorse les volgt. Daarbij bepaalt u zelf of u privé of in een groep les wilt nemen. Onze taaltrainer kan in overleg ook langskomen in Rotterdam, Schiedam, Maassluis of Vlaardingen. Daarnaast is het altijd mogelijk lessen Noors te volgen via Skype, bijvoorbeeld wanneer u naar Noorwegen bent geëmigreerd.

Lengte van de cursussen
Iedere cursus bestaat uit minimaal 15 lessen. Het lespakket kan worden uitgebreid met sets van 5 lessen, naar gelang de behoefte. Elke les duurt in principe twee uur, maar kan in overleg ook langer of korter duren.

Lesdagen
Maandag, dinsdag en woensdag, inclusief maandag- en dinsdagavond. Lesdagen worden in overleg vastgesteld.

Tarieven
Tarieven zijn onder andere afhankelijk van het lesniveau, de grootte van de groep en de leslocatie.

Voor meer informatie of om u aan te melden voor Noorse les, kunt u contact opnemen met:

Marieke Frankhuizen-Berkhout
info@alexlanguage.nl
+31 (0)6 19 920 924

Comments are closed.