Nederlandse les

Nederlandse les voor particulieren en bedrijven in de regio Rotterdam-Rijnmond – dát is de specialiteit van Alex Language. Vanuit ons kantoor in Vlaardingen bieden we effectieve en intensieve cursussen Nederlands, voor zowel beginners als gevorderden uit diverse landen. Onze cursussen Nederlands zijn professioneel en persoonlijk. Toepasbaarheid van de taal in alledaagse situaties, zoals op het werk, staat bij ons voorop.

Persoonlijk lesprogramma
Elke cursist krijgt zijn eigen lesprogramma, afhankelijk van zijn instapniveau en taalvaardigheid. Dit lesprogramma wordt opgesteld aan de hand van een intake, waarbij het niveau van spreken, luisteren, lezen en schrijven wordt vastgesteld. De lessen worden op verzoek in het Nederlands of Engels gegeven. Enige basiskennis van het Engels of Nederlands is dus vereist om de lessen te kunnen volgen.

Nederlands leren in Vlaardingen, Rotterdam
Alex Language verzorgt professionele taaltrainingen Nederlands voor anderstaligen in Rotterdam en omstreken.

Bij ons, bij u, of via Skype
We ontvangen u graag bij ons op kantoor, waar u persoonlijk of in groepen van maximaal 4 personen Nederlandse les volgt. Daarbij bepaalt u zelf of u privé of in een groep les wilt nemen. Onze taaltrainer kan in overleg ook langskomen op uw vestiging in Rotterdam, Schiedam, Maassluis of Vlaardingen. Daarnaast is het altijd mogelijk lessen Nederlands te volgen via Skype, bijvoorbeeld wanneer u in het buitenland bent.

Lengte van de cursussen
Iedere cursus bestaat uit minimaal 15 lessen. Het lespakket kan worden uitgebreid met sets van 5 lessen, naar gelang de behoefte. Elke les duurt in principe twee uur, maar kan in overleg ook langer of korter duren.

Lesdagen
Maandag, dinsdag en woensdag, inclusief maandag- en dinsdagavond. Lesdagen worden in overleg vastgesteld.

Tarieven
Tarieven zijn onder andere afhankelijk van het lesniveau, de grootte van de groep en waar onze taaltrainer lesgeeft.

Voor meer informatie of om u aan te melden voor Nederlandse les, kunt u contact opnemen met:

Marieke Frankhuizen-Berkhout
info@alexlanguage.nl
+31 (0)6 19 920 924

Comments are closed.